Digitaalisuuden uudet tuulet Suupohjassa - DIGSU

- Yritysten digisparraus ja digitaalisuuden kehittämissuunnitelmat, digikokeilujen jalostamo -

 

Digsu-roboAjankohtaista: 

- Microsoft Teams osaksi viestintästrategiaa - webinaari  ke 25.3 klo 14-16.- Olemme mukana käynnistämässä Työkimppakyyti-palvelun pilottia Suupohjassa!


Hankkeen yrityskohtaiset toimet

Hankkeen yrityskohtaisiin kehittämistoimiin (digitaalisuuden kehittämissuunnitelmat) on osallistunut mukavasti yrityksiä, kolmisenkymmenen yrityksen osalta kehittämistoimet ovat käynnissä.

Mukaan haetaan vielä muutamia uusia yrityksiä. Toimintaan voi lähteä mukaan koska vain ottamalla yhteyttä hankevetäjään.

Jos yrityksillä on esimerkiksi palveluiden markkinointiin tai tuotannon digitalisointiin liittyviä ideoita tai kysymyksiä, Digsu voi olla oikea osoite avun saamiseen

Hankkeen digikokeilujen hautomo

  • Hankkeen digikokeilujen hautomossa teimme kyselyä Kauhajoen Ruokamessuilla kylien ja lähiruokatuottajien myyntiautomaateista. Pientuottajat ovat kokoontuneet aiheen ympärille pariin kertaan.
  • Menossa on myös vapaaehtoistyön digialustaan liittyviä kokoontumisia.


Yhteystiedot:
projektipäällikkö Mika Ahonen
+358 40 683 0040
etunimi.sukunimi@suupohja.fi

 

 

Katso Instagram yrityksissä-digisparraus tallenteena

Huhti-toukokuussa runsaasti digisparrausta!

Digsu-hanke tarjoaa valmennusta yritykselle digi-asioissa!

Digsusta juttua Tejuka -verkkolehdessä


Aika: 1.10.2018 – 31.3.2020


Hanke tarjoaa tukea ja uutta tietoa Suupohjan alueen mikro- ja pk-yrityksille digitalisaation hyödyntämiseen. Hankkeen toimenpiteitä ovat mm. yritysten digisparraukset ja yrityskohtaiset digitaalisuuden kehittämissuunnitelmat sekä digikokeilujen jalostamo. Hankkeessa tehdään myös yhteisiä opintomatkoja.

Hanke

  • järjestää kaikille alueen yrityksille suunnattuja digisparraus-tilaisuuksia ja tapahtumia (n. 10-12 eri työpajaa). Tilaisuudet voivat olla fyysisiä työpajoja tai virtuaalisia tilaisuuksia.
  • tukee hankkeeseen osallistuvia yrityksiä digitaalisuuden kehittämissuunnitelmissa. Yrityskohtainen selvitys- ja kehittämissuunnitelmatyö on noin yhden neuvontapäivän mittainen (noin 40 yritystä). Osallistumismaksu 70 euroa.
  • toimii digikokeilujen jalostamona ja hautomona. Tavoitteena on synnyttää uusia kokeiluja (2-3), joissa hyödynnetään uusia teknologioita ja digitaalisuuden toimintamalleja. Erityisesti tavoitteena on useiden toimijoiden väliset yhteiset digikokeilut.

Tavoitteena on että eri toimenpiteet ja tilaisuudet tavoittavat 120 yritystä hankkeen aikana. Kehittämistoiminnassa hyödynnetään vahvasti uusia digitaalisia toimintatapoja ja välineitä.

Hankkeen pääasiallinen kohderyhmä

• Suupohjalaiset yritykset, mikro- ja pk-yritykset, kasvuyritykset, sivutoiminen yrittäjyys
• Yritysten, julkisen ja kolmannen sektorin yhteistyö, yrityspalvelut
• Kokeilujalostamossa mukana olevat organisaatiot


Toiminta-alueen kunnat:
Kauhajoki, Teuva, Isojoki, Karijoki

Yhteystiedot:
projektipäällikkö
Mika Ahonen, +358 40 683 0040
etunimi.sukunimi@suupohja.fi

Postiosoite: Pl 112, 61801 Kauhajoki
Käyntiosoite: Teknologiapuisto 1 (huone 114)
61800 Kauhajoki

Hankkeen rahoittaja on Leader Suupohja. Leader-rahoituksen lisäksi hanketta rahoittaa hankkeen hallinnoija SEK, seutuverkkoyhtiö SUNET sekä muut hankkeeseen osallistuvat yritykset.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 88 236,00.

Hankesuunnitelma

Hankkeen ilmoittautumislomake:

Olen kiinnostunut hankkeen tarjoamista yrityskohtaisista kehittämistoimista (Digitaalisuuden kehittämissuunnitelma). Haluan että minuun otetaan asiasta yhteyttä.
Liityn hankkeen postituslistalle

       

TWITTER

Seuraa meitä