05.09.2016

Tradenomin tutkintoon johtava koulutus alkaa Kauhajoella

SeAMK Liiketoiminta ja Kulttuuri-yksikkö tuo tradenomin (AMK) tutkintoon johtavan aikuiskoulutuksen Kauhajoelle. Koulutukseen valitaan syyskuun yhteishaussa 20 aikuisopiskelijaa, ja koulutus käynnistyy tammikuussa 2017.


SeAMK Liiketoiminta ja Kulttuuri-yksikön koulutuspäällikkö Päivö Laine kertoo, että tradenomien aikuiskoulutus päätettiin tuoda Kauhajoelle tukemaan työvoimatarvetta. Tällä tavalla helpotetaan opiskelun ja työn yhdistämistä myös maakunnan reuna-alueilla. SeAMK on tuonut paikkakunnalla aiemmin sairaanhoitajien koulutuksen, josta on saatu hyviä kokemuksia.  
Koulutus on tradenomien PK-yrittäjyyden tutkinto-ohjelma, joka antaa opiskelijalle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä monopuoliseksi liiketoimintaosaajaksi. Opiskelija saa valmiudet toimia PK-yritystoiminnan johto-, asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä. Koulutus järjestetään monimuoto-opetuksena, joka mahdollistaa kouluttautumisen työn ohessa. Lähiopetuspäiviä (ilta-aika) on keskimäärin joka toinen tai kolmas viikko ja osa opinnoista tehdään itsenäisesti verkossa.


Haku koulutukseen on syksyn yhteishaussa 7. – 21.9., koulutus alkaa tammikuussa 2017. Opiskelijavalinnat tehdään valintakokeesta ja työkokemuksesta muodostuvan pisteytyksen perusteella. Lisätietoja hakumenettelystä ja valintaperusteista löytyy SeAMK Oy:n web-sivuilta, sieltä löytyvät myös hakutoimiston yhteystiedot, josta voi tarvittaessa kysyä lisää.


Koulutuksen vastuuhenkilöt ovat SeAMK Liiketalousyksikön koulutuspäällikkö Päivö Laine ja aikuiskoulutuskoordinaattori Johanna Koivula. Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu on mukana käytännön järjestelyissä ja myös korkeakouluasiamies Pirjo-Leena Ketolalle voit osoittaa yhteishakuun ja tradenomien koulutukseen liittyviä kysymyksiä. Lisää voi kysyä osoitteesta pirjo-Leena.ketola@seamk.fi.