21.02.2017

SEUTU-ohjelmalla käynnissä toiminnantäyteinen vuosi

Vuosi 2017 on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti SEUTU-ohjelmassa. Viime vuonna käynnistetyt osapilotit mikroyrityksiin ja aktiivimatkailuun liittyen ovat täydessä vauhdissa. Uusia avauksia käynnistetään kiertotalouteen, tulevaisuuden yrityspuistoihin ja innovatiivisiin hankintoihin liittyen. Lisäksi sparrausta järjestetään niin kasvupalveluihin kuin rahoitukseenkin liittyen.

Käynnistyneen toiminnan lisäksi SEUTU-ohjelmalla on erinomaiset asetelmat uusienkin avausten tekemiseen ja käynnistyneiden teemojen jatkamiseen. Ohjelman ohjausryhmä päätti tammikuussa korottaa osapilottien ohjelman osuuden maksimikoon 20 000 eurosta 30 000 euroon. Muutos oli tarpeellinen ja mahdollinen, koska osapilottien osallistujajoukot ovat osoittautuneet laajoiksi ja ohjelman rahoitustilanne on hyvä mm. 2016 säästyneen rahoitusosuuden ansiosta. Kuluvana vuonna voidaankin käynnistää useampia kehitysprosesseja ohjelman osallistujakaupunkien kanssa.

Osapilottien ja sparrausten myötä SEUTU-ohjelman ja seutukaupunkien verkostot ovat myös kasvaneet. Laaja kansallinen kaupunkiverkosto on kiinnostava ja vaikuttava yhteistyötaho. Verkoston ja osaamisen kasvattaminen jatkuu. Kannattaa olla yhteydessä projektipäällikköön, jos haluat kasvattaa kaupunkisi elinvoimaan liittyvää osaamista tai verkostoja. Ja sidosryhmien kannattaa ottaa yhteyttä, jos olette kiinnostunut yhteistyöstä aidosti valtakunnallisen kaupunkiverkoston kanssa.

Aktiivista ja menestyksekästä vuotta 2017! Ollaan yhteydessä!

 

SEUTU-ohjelman projektipäällikkö Paavo Laaksonen

www.seutuohjelma.fi