17.01.2017

SEK on mukana järjestämässä Homma haltuun 2017! -messuja

HOMMA HALTUUN 2017! – messuilla ohjelmaa nuorille ja yrittäjille: vierailijoina Lakko, Tuukka Temonen ja Ville Haapasalo


Trilla, Suupohjan koulutuskuntayhtymä ja Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä SEK järjestävät yhdessä Homma haltuun! -messut Kauhajoen koulukeskuksen yhteiskoulun liikuntasalissa pe-la 10.-11.03.2017. Messuilla saa tietoa laajasti työelämästä, koulutuksesta ja yrittäjyydestä. Näytteilleasettajina on oppilaitoksia, työnantajia, yhdistyksiä ja muita alueellisia toimijoita.


Messut ovat kaksipäiväiset. Perjantai on suunnattu nuorille ja päivän erityisteemana on media-ala, joka on kovassa nosteessa maakunnassa. Perjantaipäivän vierailijoina nähdään Suomen suosituin tubettaja Lakko sekä Tuukka Temonen; rohkeuteen ja omien unelmien toteuttamiseen kannustavaTemonen on kysytty puhuja nuorten tilaisuuksissa. Lauantain teemana on yrittäjyys. SEK järjestää yritysideoita testaavan ”Susiluolan” eli suupohjalaisen version ”Leijonan luola”- kilpailusta. ”Susiluolassa” saa asiantuntija-arvion oman idean kannattavuudesta. Lauantain vierailijana on Ville Haapasalo, joka valottaa paikallisen kulttuurin tuntemisen merkitystä yritystoiminnassa. Messut ovat avoinna perjantaina klo 12-17 ja lauantaina klo 10-14.


Suosittu Trillan myymälä ja kahvila-ravintola Pikku Sumppi ovat avoinna paikan päällä koko messujen ajan. Lauantaipäivän lopuksi pidetään Trillan huutokauppa. Homma haltuun! –messut sopivat koko perheen käyntikohteeksi. Ohjelmaa ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.


Trilla on Suupohjan koulutuskuntayhtymään kuuluva työllisyyden hoidon palveluyksikkö.

Lisätietoja:
Trilla:
Trillan johtaja Pirkko-Liisa Utter p.040 512 6714
Työllisyyskoordinaattori Rita Hietalahti, p. 040 631 1823 (messujen tiedotus) ja palvelusuunnittelija Hanna Uunila, p. 040 184 4075 (messuosastojen myynti).
Sähköpostit ovat muotoa etunimi. sukunimi(at)saiedu.fi.
www.trilla.fi

SEK:
Elinkeinojohtaja Olli Forstén p. 040 708 5515
Sähköposti: etunimi.sukunimi@suupohja.fi
sek.suupohja.fi