09.04.2019

SEK mukana järjestämässä Suupohjamessuja ja Susiluola-liikeideakilpailua

 Suupohjamessut järjestetään 10 - 11.5.2019 Kauhajoella amiksen tiloissa (os. Oppitie 4, Kauhajoki). Messujen toteuttajat ovat Suupohjan koulutuskuntayhtymän lisäksi Suupohjan elinkeinotoimenkuntayhtymä (SEK), Suupohjan Nuorkauppakamari ja Kauhajoen Kaupunki sekä Kauhajoen Lions Club.

Messuilla saa tietoa laajasti työelämästä, koulutuksesta, asumisesta, elämisestä, hyvinvoinnista ja yrittäjyydestä. Näytteilleasettajina on oppilaitoksia, työnantajia, yhdistyksiä ja muita alueellisia toimijoita.

Messut ovat kaksipäiväiset. Perjantai on suunnattu nuorille ja perjantaipäivän vierailijoina nähdään tubettajat  Lakko sekä Herba. Lauantai tarjoaa lapsiperheille koettavaa: Pikku Myy, Muumipeikko ja Haisuli ovat tavattavissa koko lauantaipäivän!


Lauantaina SEK järjestää toistamiseen yritysideoita testaavan ”Susiluolan” eli suupohjalaisen version ”Leijonan luola”- kilpailusta. Susiluola järjestettiin ensimmäisen kerran 2017 ja tästä videosta saat lisätietoja kilpailun kulusta ja viimekertaisen voittajan tunnelmia kilpailusta. Susiluolassa saa asiantuntija-arvion oman idean kannattavuudesta. Susiluola-kilpailuun voit ilmoittautua täältä. Lauantain esiintyjänä nähdään Aku Hirviniemi, joka toimii myös Susiluola-kilpailun tuomaristossa!


Messut ovat avoinna perjantaina klo 10–16 ja lauantaina klo 9-14.


Lauantaina messujen yhteydessä järjestetään myös Kauhajoen Lions Clubin Kauhajoki CarShow (huom. tähän tapahtumaan pääsymaksu) sekä koiraharrastajien Match Show tapahtuma.


Suupohjamessut sopivat siis koko perheen käyntikohteeksi! Ohjelmaa ja nähtävää riittää kaiken ikäisille ja mikä parasta, messualueelle on vapaa pääsy!


Lisätietoja:
Pirkko-Liisa Kopakkala, +358 40 512 6714
Talous- ja henkilöstöjohtaja ja työllisyysjohtaja, Suupohjan Koulutuskuntayhtymä
Sähköposti muotoa etunimi. sukunimi(at)saiedu.fi


SEK:
Jennika Hakola p. 040 481 2257
Sähköposti: etunimi.sukunimi@suupohja.fi