20.12.2018

Osaajat Suupohjaan -kiertue tammikuussa 2019

Onko yrityksellänne tarve ammattitaitoiselle osaajalle?

Lähdemme rekrytointikiertueelle viiteen ammattikorkeakouluun ja tähtäimessä ovat ensisijaisesti Suupohjasta lähtöisin olevat ammattikorkeakouluopiskelijat. Vierailemme seuraavilla paikkakunnilla: Tampere, Pori, Seinäjoki, Vaasa ja Jyväskylä. Kaikilta paikkakunnilta löytyy laajasti eri koulutusaloja, esim. insinöörejä ja tradenomeja.

Opiskelijoita rekrytoidaan jalkautumalla ammattikorkeakouluun Suupohjan omalla standillä. Standillä on tietoa alueen yrityksistä, työ- ja harjoittelupaikoista, opinnäytetyöaiheista sekä asumis- ja harrastusmahdollisuuksista. Tositarkoituksella kiinnostuneet opiskelijat kutsutaan helmikuussa Suupohjaan, jolloin yrityksillä on mahdollisuus vakuuttaa opiskelijat työpaikasta ja seutukunnasta.

Suupohjastandille otetaan mukaan tietenkin yritysten edustajia, joissa on avoimia työpaikkoja. Eli jos yrityksessäsi on tarve osaajalle, tule mukaan tapaamaan opiskelijoita ja rekrytoimaan parhaimmat osaajat yritykseesi. Kiertueen aikataulu, ammattikorkeakoulut ja koulutusalat tästä linkistä. Ilmoittautuminen mukaan kiertueelle tästä linkistä. Kiertuetta rahoittaa SEK ja Etelä-Pohjanmaan liitto.

Lisätietoja kiertueesta Jennika Hakola, 040 481 2257, jennika.hakola@suupohja.fi