07.12.2017

Logistian hyvinvointihaasteen onnistuja 2017 on SEK:n maahanmuuttokoordinaattori Helmi Tuominen

Kauhajoen Teknologiapuistossa pyörähti tammikuussa Hyvinvointihaaste 2017. Hyvinvointihaasteen tavoitteena oli saada onnistumisen kokemuksia ja löytää liikunnan ilo sekä motivoida elämäntapamuutokseen! Vuosi on lyhyt aika ja aika kuluikin hurahtaen!

Haasteen aikana tutustuimme terveellisiin elämäntapoihin, niin liikunnan kuin ravitsemuksenkin osalta. Vuoteen mahtui monta hauskaa tapaamista eikä kommelluksiltakaan vältytty.
Hyvinvointihaasteen onnistuja 2017 on SEK:n maahanmuuttokoordinaattori Helmi Tuominen.
Helmi on esimerkillään innostanut meitä kaikkia ja läsnäolollaan tuonut iloa ympärilleen!
” Hyvinvointihaaste yllätti minut positiivisesti! On hieno asia, että työnantaja panostaa työntekijän terveyteen ja jaksamiseen. Yhdessä liikkuminen ja uusien lajien kokeileminen tuo työyhteisöön uutta intoa. Henkisesti minulle oli tärkeää ylittää oman mukavuusalueeni rajat tuttujen ihmisten keskellä. Aikuisena en ollut enää se, joka valitaan viimeisenä joukkueeseen. Kukaan ei nauranut, kun olin viimeinen, vaan kaikki kannustivat, kun pääsin maaliin. En olisi uskonut, kuinka paljon tulosta olen saanut liikkumisessa ja kunnon kohenemisessa, jos en olisi kirjannut suorituksiani ja nähnyt kehoni muutoksia mittauksissa ennen ja jälkeen haasteen.”
- Helmi Tuominen

Kuvassa vas. Sirpa Kukkamäki (LC Logistics Center Oy), Helmi Tuominen (SEK) ja Anne-Mari Marttunen (DBC Klinikka).