18.05.2016

Kutsu medialle tiedotustilaisuuteen 24.5.2016 klo 17.00

Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä (SEK) työskentelee aktiivisesti alueen elinkeinotoiminnan edistämiseksi. Alkukesää värittävät myynnin personal trainerin antamat opit yrittäjille ja digitalisaation haasteisiin vastaaminen.

Kutsumme medianne edustajan SEK:n ajankohtaisista asioista kertovaan tiedotustilaisuuteen

tiistaina 24.5.2016 klo 17.00 Teknologiakeskus Logistiaan
(Teknologiapuisto 1, Kauhajoki)

Tiedotustilaisuus avataan kertomalla SEK:n järjestämästä kaikille avoimesta myyntipainotteisesta asiakaspalvelu- ja myyntikoulutuksesta. Koulutus käynnistyy tiedotustilaisuuden jälkeen klo 17.30, joten halutessanne voitte seurata sitä. Koulutuksen tavoitteena on auttaa yrittäjiä kehittämään myynnin kannattavuutta ja tuloksellisuutta. Kouluttaja on ”myynnin personal trainer” Jussi Lammi/Jusutraining.

Tiedotustilaisuudessa kerrotaan myös siitä miten SEK auttaa Suupohjan yrittäjiä vastaamaan digitalisaation haasteisiin, jotka on tiedostettu myös Suupohjassa. SEK auttaa yrityksiä ratkaisemaan digitalisaation ongelmia käynnistämänsä kahden kärkihankkeen toimenpiteiden avulla.
-    Digitaalinen maaseutu–hanke on Leader-rahoitteinen ruohonjuuritason työväline, joka täydentää paikallista, maakunnallista ja valtakunnallista digitaalista kehitystoimintaa. Hanke keskittyy Suupohjan ja Kurikan alueiden konkreettiseen digitaaliseen kehittymiseen myös perusasioissa. Hankkeen projektipäällikkö on Esa Ylikoski.
-    ERUDITE-hankkeen (Enhancing Rural and Urban Digital Innovation Territories) avulla parannetaan digitaalisten innovaatioiden syntyä ja käyttöönottoa maaseutualueilla Eurooppalaisena yhteistyönä. Samalla vauhditetaan digitaalista kehitystä Suomessa. Hankkeen projektipäällikkö on Hanna Hirsimäki

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Myyntikoulutuksesta elinkeinoasiamies Carita Latikka, p. 040 595 9412, carita.latikka@suupohja.fi
projektipäällikkö Esa Ylikoski/Digitaalinen maaseutu-hanke, p. 040 183 7906, esa.ylikoski@suupohja.fi
projektipäällikkö Hanna Hirsimäki/ERUDITE-hanke, p. 040 183 7591, hanna.hirsimaki@suupohja.fi