11.03.2019

Kokemuksia Kasvupolulta 2018

Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma KasvuOpen on jälleen käynnissä. Etelä-Pohjanmaan yhteinen kasvupolku starttasi viimeviikolla Kauhavalla. Viime vuonna Suupohjalla oli oma kasvupolku, johon haki mukaan 31 yritystä. 15 valittiin mukaan valtakunnalliselle Kasvupolulle.

Karijokinen Mirror Line Oy lähti mukaan elinkeinoasiamiehemme Carita Latikan houkuttelemana - aluksi hiukan epäilevin mielin: "Olimme pohjalaiseen tapaan epäileväisiä, mutta uteliaita, eli päätettiin lähteä kokeilemaan!"

Kokeilu osoittautui erittäin kannattavaksi ja Mirror Line pääsi mukaan sadan potentiaalisimman kasvuyrityksen joukkoon: "Finaalin pääsy oli meille jo todella suuri onnistuminen. Odotuksemme Kasvu Openin suhteen eivät olleet kummoiset, mutta nälkä kasvoi syödessä ja koko ajan halusimme päästä eteenpäin ja tehdä parhaamme. Polku motivoi meitä oikealla tavalla arjen kiireen keskellä laittamaan asioita eteenpäin. Usein Pk-yrittäjän yritystoimintaan kuuluu virheiden ja ongelmien kautta oppiminen, eli niin sanottu perse edellä puuhun kiipeäminen. Kasvu Open matkan jälkeen tuntuu, että pystyimme välttämään monet ojat ja allikot ja saimme suunnitelmillemme monen ammattilaisen mielipiteen. Vaikka myllärit ovat välillä kriittisiä vaikeine kysymyksineen, tuli matkalle myös paljon kannustusta ja positiivista yrittämisen meininkiä."
Lue lisää Mirror Linen KasvuOpen -kokemuksista heidän blogistaan: https://mirrorline.fi/fi-fi/blogi/matkamme-kasvupolulla-2018/

KasvuOpen 2018

Kasvupolulta saat yrityksellesi asiantuntija-apua, sparrausta ja verkostoja! Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku -sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kasvunälkäiset alueen yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Haku tämän vuoden Kasvupolulle on päättynyt, mutta KasvuOpen tulee jälleen ensi vuonna ja silloin kaikilla on jälleen mahdollisuus hakea mukaan tälle mahtavalle polulle! Seuraa ilmoitteluamme!

Lisätietoja KasvuOpenista elinkeinoasiamieheltämme Carita Latikalta.