23.10.2019

Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinat 2019 järjestettiin Kauhajoella 5.10

Vuoden 2019 Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinat järjestettiin Kauhajoella Logistiassa 5.10.2019.

Paikalle oli saapunut yli 100 henkeä joista yrityksen myyjiä oli 50, ostajia 39 ja yhteistyökumppaneita ja järjestäjiä loput.

Myytäviä yrityksiä löytyi niin kaupan-, palvelun- ja teollisuus ja rakentaminen toimialoilta. Kokonaisuudessaan tilaisuus oli hyvin onnistunut palautekyselyn perusteella ja saimme hyvin positiivista palautetta järjestelyistä ja tapahtuman rennosta luonteesta.

Kontakteja myyjien ja ostajien taholla oli kokonaisuudessaan kiitettävästi ja moni niistä johtikin jatkoneuvotteluihin osapuolien kesken.

Elinkeinoyhtiön yrityspalveluiden henkilöt jatkavat työtä näiden myyjien ja ostajien kanssa ja tarjoaa asiantuntia apua heille. Jatkon suhteen keskeisimpiä asioita on mm. yritysten arvonmääritys ja rahoitusten järjestäminen ostajille.

Tilaisuus oli täysin luottamuksellinen ja kaikki paikalla olleet joutuivat kirjoittamaan salassapitosopimuksen.

On ollut mukavaa ja haastavaa olla järjestämässä tällaista tapahtumaa ja toivotaan että saamme olla pian järjestämässä tilaisuutta uudelleen.

Järjestäjätahon puolesta suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille! Vuoden 2020 Yritysmarkkinat järjestetään Kurikassa.

Kari Huhta, elinkeinoasiamies, SEK