10.04.2019

Esittelyssä uusi elinkeinoasiamies Kari Huhta

Olen Kari Huhta Isostakyröstä ja aloittanut elinkeinoasiamiehenä Suupohjan Elinkeinotoimen Kuntayhtymässä / SEK maaliskuussa. Aikaisemmassa työssäni olen toiminut yritysneuvojana Vaasan seudulla 12 vuotta ja työtäni on ollut yritysten koko elinkaaren kattava neuvonta. Asiakkaita on ollut aloittavat- kehittyvät- ja toiminnasta luopuvat yrittäjät/yritykset.

Me täällä SEK:ssä tarjoamme laajaa neuvontapalvelua aloittaville yrittäjille mm. liiketoimintasuunnitelman laadinnassa ja kannattavuuslaskennassa. Myös tukimahdollisuuksien selvittäminen on päivittäistä toimintaamme, sekä eri rahoituskanavien selvittäminen investointi- ja muihin tarpeisiin.

Toimiville yrityksille autamme selvittämään kehittämistoimenpiteitä sekä niihin mahdollisesti saatavia tukia tai muita palveluita.

Toiminnasta luopuville yrittäjille ja yrityksille on myös tarjolla neuvontapalveluita omistajan- ja sukupolvenvaihdosten yhteydessä.

Työssäni olen saanut toimia useiden yrittäjien ja yritysten parissa ja se on mielestäni tämän työ suolaa. Yritysten auttaminen haasteissa ja niissä onnistuminen antaa tässä työssä paljon ja on mukava tavata uusia kasvoja. Suupohjassa nyt hetken yrityksiä kiertäessäni, on minut otettu lämpimästi vastaan ja on tuntunut mukavalta aloittaa työt tällaisessa ilmapiirissä.

Suupohja on toiminta alueena minulle uusi, vaikka olenkin täällä satunnaisesti liikkunutkin aikaisemman työni merkeissä. Olen aktiivinen ottamaan itse yhteyttä yrityksiin ja liikkumaan kentällä, sillä tiedän yrittäjien kiireet ja että heillä ei ole välttämättä aina aikaa tulla tapaamaan toimistolle. Eli jos tarvetta yrityksen perustamiseen tai yrityksen kehittämiseen jossain vaiheessa tulee, niin ole rohkeasti meihin yhteydessä ja tulemme tapaamaan teitä paikan päälle tarvittaessa.

Työn vastapainona minulla on tietysti myös harrastuksia ja niistä yksi on laskuvarjourheilu jonka olen aloittanut vuonna 2005. Jos mielessäsi on joskus käynyt ajatus laskuvarjohyppäämisestä, on sekin mahdollista kanssani sillä toimin myös hyppymestarina ja tandemhyppymestarina.

Toivon kaikille mukavaa kevättä sekä kesän odotusta.

Kari Huhta
elinkeinoasiamies
kari.huhta@suupohja.fi
p. 040 658 3368