29.06.2016

DIGITALISAATIO NYT – Tulosseminaari Kauhajoella ti 30.08.2016

Järjestää: Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä / digitaalinen maaseutu-hanke, Vaasan Yliopisto / Logistiikan professuuri ja tutkimus
Ajankohta: Tiistai 30.8.2016 klo 12-18.00
Paikka: Logistia Kauhajoki, IT-kuja (demotiskit) ja Logistia-Sali (Seminaari)

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä >>

PÄIVÄN OHJELMA:
SeAMK Teknologiademot on the road bussi vierailee Logistian pihassa klo 9-11.00.

Logistian Aulan – demotiskit ja yritysesittelypisteet mm:
Canorama, Kauhajoelle.fi, Sunet, Neviso, Lc Logistics Center, SeAMK, Mobida, Vaasan yliopisto, Tuunix, Mediaworks Rene Luhtala, SEK yritysneuvonta, Leader Suupohja ja CapeArc Finland Oy.

Lounas ja kahvi
12.00    Omakustanteinen ruokailu Logistian ruokalassa. Yritysten demotiskit/esittelypisteet avoinna IT-kujalla
13.00    Kahvitarjoilu IT-kujalla

OHJELMA / Logistia-Sali klo 13.30 - 18.00

Tilaisuuden avaussanat. Petri Helo, Vaasan Yliopisto ja Esa Ylikoski,Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä. Digitalisaatio NYT – Suupohjan yritykset muuttuvilla markkinoilla
- Petri Helo on logististen järjestelmien professori Vaasan yliopiston tuotantotalouden yksikössä. Helon tutkimusalue liittyy toimitusketjujen hallintaan, päätöksentekojärjestelmiin sekä teknistaloudellisiin analyyseihin.

Arto Räikkönen, Suit Networks Oy. Kerätyn datan ja sähköisen karttatiedon hyödyntäminen, Helos ja suitRekkamies ohjelmistot.
- Suit Networks Oy on Kauhajoella Teknologiakeskus Logistiassa toimiva logistiikka- ja kuljetusalan palveluihin keskittyvä yritys. Suit Networks -verkostoon kuuluu logistiikkaan, ohjelmistotekniikkaan ja mobiililaitteisiin erikoistuneita  yrityksiä.

Heikki Lindfors, Forsfood Oy. Forsfood pilvipalvelu
- Forsfood Oy on johtava vihannesten ja juuresten käsittelylaitteiden valmistaja Suomessa. Yritys valmistaa laitteita kasvisten, juuresten ja salaatin käsittelyyn, asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden. Asiakaskunta koostuu elintarvikealan yrityksistä ympäri maailman.

Jan Tapanainen / Kometos Oy. Myynnin digitalisoinnin mahdollisuudet Kometoksen myynnin kasvattamisessa.
- Kometos on kansainvälinen yritys, joka toimittaa laitteistot, tuotantolinjat sekä kokonaiset tuotantolaitokset valmiiksi asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Yrityksen päätuotteita ovat moduulirakenteiset tuotantolaitokset sekä elintarvikelaitosten jäähdytys- ja sulatushuoneet sekä pakkaus ja annostelulinjastot. Toimituksista yli 80% menee Suomen rajojen ulkopuolelle.

TAUKO 20 min / kahvitarjoilu IT-kujalla

Kari Hallman, Puucomp Oy. Alihankkijasta pintaratkaisujen ammattilaiseksi integroimalla markkinointi myyntiin. Digitalisoitumisen mahdollisuudet ja opetukset.
- Kristiinankaupungissa toimiva Puucomp on puusisustanut maailman suurinta risteilyalusta sekä moskovalaista kauppakeskusta. Yritys valmistaa korkealaatuisia puisia palosuojattuja sisustuslevyjä, joilla luodaan sisustus- ja akustiikkaratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakkaita löytyy laidasta laitaan mm. Helsinki-Vantaan lentokentän ulkomaanterminaali sai uuden sisäkattoilmeen yrityksen tuotteilla. Puucomp on sisustanut myös päiväkoteja, kouluja ja sairaaloita.

Aleksi Ukkola ja Jari Järvinen, Elisa Oyj. IoT-ratkaisut nyt ja  tulevaisuudessa.  
- Internet of Things (IoT) eli teollinen Internet tarkoittaa fyysisten esineiden, palveluiden, ohjelmistojen, järjestelmien ja jopa ihmisten liittämistä yhteen Internetin avulla. Teollinen Internet tuo toimialoille mahdollisuuden toimintojen tehostamiseen, uusiin liiketoimintamalleihin ja kustannussäästöihin. IoT on sovellettavissa kaikilla toimialoilla niin teollisuudessa, kaupanalalla kuin sosiaali- ja terveyspalveluissa.
Elisa IoT™ on avoin kehitys- ja palvelualusta, jonka päälle asiakas voi rakentaa oman liiketoimintansa kannalta parhaan kokonaisratkaisun.

Aulan Demotiskit avoinna. Neviso Oy ja Suit Networks Oy tarjoama cocktailtilaisuus ja verkostoituminen

Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä