14.12.2018

Digitaalisuuden uudet tuulet Suupohjassa – DIGSU

Digsu-hanke tarjoaa valmennusta yritykselle digi-asioissa!


Yrittäjä haluatko kehittää toimintaasi? SEKissä on käynnistynyt hanke, joka järjestää yrityksille digisparrausta ja valmentaa digitaalisuuden kehittämissuunnitelmissa. Ota yhteyttä! Mika Ahonen, 040 683 0040, etunimi.sukunimi@suupohja.fi.

Onko sinulla jokin ongelma, kehittämisajatus, prosessi tms. johon olet miettinyt uusien teknologioiden ja digivälineiden hyödyntämistä? Aihe voi liittyä esim. asiakkuuksiin, myyntiin ja markkinointiin, talousasioihin, tuotteisiin tai tuotantoon. Älä jää ajatuksen kanssa yksin, monesti ulkopuolinen näkemys selkeyttää ja auttaa viemään asioita eteenpäin. 

SEKin  Digsu-hanke tarjoaa tähän apua ja kumppanuutta, meillä on tarjota tueksesi kasvava verkosto eri digitaalisuuden aihepiirien asiantuntijoita.

Haemme nyt toimintansa kehittämisestä kiinnostuneita yrityksiä hankkeeseen mukaan, voit olla digitaipaleesi alussa tai jo pidemmälle ehtinyt.  Alkuvaiheessa arvioimme yhdessä yrityksen digitaalisuuden nykytilan, jonka jälkeen mietimme yhdessä seuraavat kehittämisaskeleet yrityksen digipolulla.

Alkuvuoden 01-04/2019 kehittämistoimiin haemme nyt 12-15 yritystä mukaan. Osallistumismaksu tähän on hyvin kohtuullinen 70€. Ilmoita yrityksesi mukaan!

Järjestämme hankkeessa myös kaikille yrityksille avoimia digisparraus tilaisuuksia, fyysisesti ja verkossa. Alkuvuodesta on tulossa mm. digimarkkinoinnin mittaamiseen ja web-analytiikkaan liittyvä Google Analytics -työpaja.

Ota yhteyttä ja kerro meille millaista uutta tietoa tai osaamista sitä tarvitset? Hankkeen ajankohtaisia päivitämme SEKin eri viestintäkanaviin mm. www-sivuillemme http://sek.suupohja.fi/digsu.

Lisätietoja hankkeen projektipäälliköltä:

Mika Ahonen, +358 40 683 0040
etunimi.sukunimi@suupohja.fi