26.04.2019

Avoimia työpaikkoja 2 projektipäällikköä ja viestintäorientoitunut projektityöntekijä

Seutukaupungit (55kpl) muodostavat maakuntakeskusten ulkopuolisen Suomen selkärangan ja niissä asuu liki miljoona asukasta. Yksi näistä seutukaupungeista on Kauhajoki. Osaavan työvoiman saatavuus on avainasemassa nyt ja tulevaisuudessa seutukaupunkien elinkeinoelämän menestymiselle.

Seutukaupungit ovat käynnistämässä neljää yhteistä verkostohanketta 2019 kesällä osaavan työvoiman saatavuuden parantamiseksi seutukaupungeissa. Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä, SEK, hallinnoi osaa näistä valtakunnallisista ja maakunnallisista verkostohankkeista ja niiden osatoteutuksista. Valtakunnalliseen seutukaupunkien yritysverkostot –hankkeeseen ja kaikkien seutukaupunkien verkostohankkeiden koordinaatioon SEK hakee:

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ (tehtävän hakuilmoitus täällä)

ELINKEINO- JA VIESTINTÄORIENTOITUNUTTA PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ (tehtävän hakuilmoitus täällä)

 

Maakunnallisen osatoteutukseen (Suupohjan, Kauhavan, Kurikan ja Alavuden alueella) Kansainvälisyyden hyödyntäminen ulkomaisen työvoiman saatavuudessa –hankkeessa SEK hakee:

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ (tehtävän hakuilmoitus täällä)

 

Kaikki tehtävät ovat noin kaksi vuotisia. Hakuaika päättyy 14.5.2019 klo 15:00. Lisätietoa seutukaupunkien verkostohankkeista: seutukaupunkiosaajat.fi.

Myös muihin seutukaupunkien verkostohankkeisiin aukeaa useita tehtäviä eri puolilla Suomea keväällä 2019 ja näitä avoimia tehtäviä kootaan tänne: https://www.seutukaupunkiosaajat.fi/etusivu/verkostohankkeiden-rekrytoinnit .